Мода

Boss со лежерна колекција за пролет/лето 2018

BOSS Hugo Boss уште од сега ни најави лежерно лето со нивната најнова колекција. Самата колекција е инспирирана од деновите поминати покрај море. Иако, поголемиот дел од колекцијата е направена во лежерен стил, кај неа се појавуваат и други кроеви.

За авторот

martin