Луксуз

Breitling Avenger Hurricane Military ќе се произведува само во 1000 примероци

Еден од најдобрите производители на часовници Breitling освен по квалитетот, познат е по тоа што произведува часовници за разни војни и авијатичарски единици, а со цел да ја прослави својата традиција 1000 среќници ќе бидат бидат во можност да имаат Avenger Hurricane Military. Овој часовник е со дијаметар на куќиште од 50 милиметри, направено до ексклузивен материјал кој е 3,3 полесен од титанот и 5,8 пати полесен од челикот, а исто така доволно цврст.

Овој часовник во себе има Caliber B12 механизам со автоматско движење. Отпорен е на вода до 100 метри и има значајни странични појачани делови.

За авторот

martin