Интервјуа

CEOто на PepsiCo има фантастичен однос со своите вработени

pepsico-ceo-indra-nooyi-jpg-size-custom-crop-1086x725
Напишано од Хонг

CEOто на PepsiCo, Indra Nooyi, накратко разговара на тема нејзиниот менаџерски стил, поточно нејзиниот однос со вработените во големата корпорација. Интересен начин на почит кон своите вработени, кои слободно може да се ископира и на нашето тло. Слушнете за што станува збор –

За авторот

Хонг