Мода

The Chainsmokers се новите бренд амбасадори на Tommy Hilfiger

Познатата америчка музичко продуцентска двојка The Chainsmokers, се бренд амбасадорите на есенската кампања на Tommy Hilfiger. Ова партнерство настана на база на Tommy Hilfiger наследството кое е комбинација од мода и музика. Машката есенска колекција на Tommy Hilfiger нуди осврт на 90-тите години.

За авторот

martin