Музика

The Chainsmokers се вистински избор за Петок полн со забава

Напишано од Нино

Дечките растураат. По нивниот мега хит Closer, нова зараза имаме во миксот со Coldplay, но и со нивното дело наречено Paris. Листава од 20 песни ја слушаме секој втор ден, но токму денес (Петочки) решивме да ја споделиме со вас. Уживајте –

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)