Uncategorized Серии

Chance е новата сериска хит зараза

Напишано од Нино

Главна улога е Hugh Laurie, поточно познатиот Dr. House. Многу интересен трилер, со одлична почетна оценка од 8.2 на ИМДБ.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)