Креатива

Чаша за вистински да уживате во вашиот омилен пијалок

Напишано од martin

Денеска ќе ви предложиме една чаша која што ќе направи на вистински начин да уживате во својот омилен пијалок. Оваа чаша е посебна од неколку причини. Прво, подолго време ја задржува посакуваната температура, подолго време можете да ја држите чашата во раката, а да не ви се стопли пијалокот.

Второ ледот во чашата е постојан и ќе го лади пијалокот. Потоа го решава проблемот со конденазција, а исто така, го решава и проблемот со топлите пијалоци, односно ќе можете да ги држите во рака без да се изгорите.

Погледнете го видеото и ќе ви стане јасно за што мислиме! Ако сакате да ја имате, посетете го следниот линк!

За авторот

martin