Креатива

Чашката за еспресо понекогаш е побитна од кафето

Напишано од martin

Еден од најдобрите и најубавите елементи во кујната се чашките за еспресо. Еве ги најдобрите чашки за кафе кои вашето еспресо ќе го направат подобро.

За авторот

martin