+18 Серии

Честитки до фановите на ‘Game Of Thrones’, за овој интересен успех

Напишано од Пјер

Честитки до фановите на ‘Game Of Thrones’. Секоја недела, тие успеваат да се отргнат од порно сајтовите, и да се фокусираат на GoT. Кај нас во МКД, ова значи понеделник, а не недела, ама не е битно. Битно е што Pornhub си направил анализа која покажува дека за време на GoT, порно сајтот доживува пад од 4,5 проценти, што не е малку. Westeros си има нов непријател 🙂

За авторот

Пјер