Љубов

Четири места каде вашата девојка може да ве вара

Напишано од Пјер

Последното истражување во Британија, вели дека 45% од мажите во светот барем еднаш ја варале девојката, додека обратно бројката е преполовена. 21% од девојките го имаат преварано нивниот дечко/сопруг.

А кои се четирите места, на кои треба да пазите, се следни –

Интернет – секогаш следете ги потезите на ФБ и на Инстаграм. Многуте лајкови, коментари и тагови, може да се најава за нешто непријатно

Работа – доколку приметите нагла промена во припремата за на работа, како повеќе шминка и облкување како за свадба, тогаш тука нешто мириса

Теретана – јога, фитнес, џогинг. Се е опасно

Во кругот на пријателите – луќето со кои се дружите, пријателите и комшиите неретко знаат да бидат вашиот непријател бр 1

 

За авторот

Пјер