Луксуз

CRYSTAL SKYE, новиот луксуз на небото

Одлично опремениот Boeing 777-200LR кој е познат како Crystal Skye, се приклучи на семејството Crystal AirCruises. Овој авион е првиот кој е за приватни тури и за оние кои сакаат да уживаат во вистинскиот луксуз.

За авторот

martin