Омилени места

Да не планирате празниците да ги поминете во Австрија?

Напишано од Пјер

Доколку патот вe води накај Австрија (поточно Виена), имаме предлог место кое мора да го посетите. Станува збор за подземен коктел бар. Креиран од тимот на Büro KLK во џез 50ти фазон. Интересно и примамливо

David Schreyer

David Schreyer

За авторот

Пјер