Uncategorized Омилени места

Да не ве води наскоро патот за Копенхаген?

Напишано од Нино

Friday.mk предлог доколку наскоро планирате посета на Копенхаген. Станува збор за ресторанот со прекрасен дизајн, и одлична храна –  Musling

MTQwODIwMjkzMTc3NTE3ODY3 MTQwODIwMjkzMTc3Mzg2Nzk1 MTQwODIwMjkzMTc3NDUyMzMy MTQwODIwMjkzMTc3MzIxMjYw MTQwODIwMjkzMTc3MzIxMjU5 MTQwODIwMjkzMTc3Mzg2Nzk2 MTQwODIwMjkzMTc3NDUyMzMx

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)