Хотели

Да не ве води зимскиот пат накај Швајцарија?

Напишано од Нино

Huus Gstaad, е Швајцарски хотел во местото Gstaad-Saanen. Спектакуларно место во снежна Швајцарија, дизајнирано од познатиот архитект Erik Nissen Johansen

MTQ0MzIxNDI4NjQ3MzIzMjkw MTQ0MzIxNDI4NjQ3Mzg4ODI2 MTQ0MzIxNDI4NjQ3MzIzMjY4 MTQ0MzIxNDI4NjQ3Mzg4ODA0 MTQ0MzIxNDI4NjQ3NDU0MzYy

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)