Мода

Дали бели патики може да се носат и во зима?

Напишано од Пјер

Зима значи чизми. Патиките во овој период се во втор план. Барем беа до пред некоја година. Денес, како пто веќе сите сте приметиле, правила во светот на модата скоро и да нема. Така и со белите патики и зимата. Во продолжение неколку зимски стилови каде белите патики го имаат главниот збор, и се комбинираат со капути, мантили и зимски јакни. Доколку сте храбри, стапалата не ви мрзнат, и сакате да експериментирате, тогаш слободно комбинирајте нешто слично на ова.

За авторот

Пјер