Uncategorized Хотели

Дали е ова најоткачениот хотел на сите времиња?

Напишано од Нино

Погледнете го новото ремек дело на Frank и Patrick Riklin– The Null Stern, open air хотел во Швајцарија со најдобриот поглед на сите времиња.

 

Без покрив, без заѕидани соби, без тоалет (најблиску на 10 мин), но има батлер кој ви е достапен за јадење, вода, и секако кафе. Цена од $250 по вечер, која секако може да се откаже доколку времето е далеку од сончево.

https://www.youtube.com/watch?v=hxXZxXpLaU8

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)