Љубов

Дали ниските мажи имаат проблем со сексот?

Напишано од Пјер

Ниските мажи не се толку лоши како што мислевме во поглед на сексот, во однос на поголемите и пофизички спремни мажи. Како и кај сите останати карактеристики, жените сакаат се што е повеќе, се што е поголемо. Сакаат посоцијализирани мажи, со поголема смисла за хумор, со поголем пенис, повисоки итн.

Но не е се така сиво за ниските мажи. Во последното истражување на Chapman University   за сексуалната активност на различните типови на мажи, се добиваат доста интересни резултати.

Ниските мажи според истражувањето се на границата на спиење со 5 жени, додека оние со висина над просечната, спиеле во просек со по 10 жени. Разликата и не е толку голема како што се претпоставуваше. Нормално, прва работа, и најбитна за жените, е партнерот да биде повисок од нив. Тоа до некаде го знаевме сите. Така да пазете во пуштањата на повисоките жени од вас!

За авторот

Пјер