Мода

Дали знаете кое модно парче ќе биде наш најголем пријател оваа есен?

Напишано од Пјер

Стануза збор за шушкавецот, односно по професионално кажано, reincoat јакната. Пријател, затоа што ќе не штите од првите студени денови од есента, од ветерот и дождот, кои по топлово лето, ќе биде тешко да ги свариме. Покрај тоа што е наш заштитник, оваа шушкавец јакна е и одличен моден додаток. Во денешно време ја има во безброј бои, скроена е модерно и тесно (во минатото ова не било случај), и одлично се комбинира со секаква, формална и неформална, модна комбинација. Одберете нешто од галеријата –

За авторот

Пјер