Апликации

Дали знаете кој е најмодерниот машки блогер и инстаграмџија во моментов?

Напишано од Пјер

Блогерот Adam Gallagher и оваа година е еден од најмодерните и најинспиративните Инстаграмџии во светот на машката мода.

Не се знае што е појако, неговиот блог, или неговиот Инстаграм профил. Покрај модата, IamGala го бива и за совети од светот на патувањетo и на животниот стил. Професија за која секој современ маж сонува. Патување, стил, мода, тренинг, и популарност.

Дел од неговите последни Инста фотки во продолжение, за се да ви стане јасно –

Essentials on the lake…equipped with my #acquadigio which always pairs well with a trip on the water. #iamgio 🇮🇹🚤📚

A post shared by A d a m G a l l a g h e r (@iamgalla) on

No mo Como fomo 🚤🌲🍃

A post shared by A d a m G a l l a g h e r (@iamgalla) on

Sick in bed, dreaming of gold labyrinths ✨

A post shared by A d a m G a l l a g h e r (@iamgalla) on

Neih hou, Hong Kong 🇭🇰

A post shared by A d a m G a l l a g h e r (@iamgalla) on

Elevated views, elevated taste 🌇🍷🇭🇰 Before the new @penfolds g3 launch last night #penfoldsg3 📸: @npierce88

A post shared by A d a m G a l l a g h e r (@iamgalla) on

Partner in wine 🍷🤷🏼‍♂️ sippin' the new #penfoldsg3 @penfolds (📸: @npierce88)

A post shared by A d a m G a l l a g h e r (@iamgalla) on

За авторот

Пјер