Одржување

Дали знаете која е најбараната машка фризура оваа летна сезона?

Напишано од Пјер

Low Fade фризурата

Од страна пократко, горе со повеќе коса, најчесто крената нагоре во предниот дел, или пак на страна. Неколку предлог Low Fade фризури за мажите со стил имате во продолжение –

Low Fade Blowout

Low Fade Crew Cut

Low Fade with Combed Back Top

Low Fade Quiff

Low Fade Comb Over

Low Fade Undercut

Low Fade Fauxhawk

Messy Pompadour with Low Fade

Textured Crop with Low Fade

Side-Parted Pompadour with Low Fade

Textured Waves with Low Fade

Slicked Back with Low Fade

 

За авторот

Пјер