Мода

Дали знаете што значи Air Tie трендот во светот на машката мода?

Напишано од Пјер

Air Tie трендот повторно е во мода. Кошулата закопчана до крај, без носење на вратоврска. Одлично стои. Пробајте при следната сериозна искачанка!

За авторот

Пјер