Хотели

DANAI BEACH RESORT, еден од најубавите хотели во Грција

Доколку имате куче, сигурно знаете колку тие тажно го прифаќаат вашето заминување на одмор. Веројатно и вие често ќе мислите на нив и се прашувате како се. Многу хотели имаат строги правила кога станува збор за домашните миленичиња, односно не дозволуваат да ги донесете и нив, а тоа е главната причина поради која ги оставаме дома.

Доколку вашата дестинација за одмор е Грција, а имате домашно милениче, тогаш имаме супер предлог за вас. Станува збор за Danai Beach Resort сместен на северниот дел од Грција. Покрај многубројните поволности во кои може да уживате, во овој хотел постојат и разни третмани за вашите кучиња. Погледнете за што станува збор!

За авторот

martin