Одржување

DAVID BECKHAM со нов проект

Напишано од Пјер

David Beckham најави лансирање на нова линија за убавина на мажи –  House 99, заедно/во соработка со брендот L’Oréal.

House 99

House 99

За разлика од останатите селебрити фаци, David Beckham многу сериозно се занимава со своите проекти надвор од спортските терени, како во случајот со Kent & Curwen. Затоа очекуваме и овој негон нов проект да биде одличен, и да биде новата зараза кај мажите со стил, и мажите кои сакаат да се рижат за својот изглед. Најавата е дека House 99 ќе биде достапен веќе во месец Март.

 

За авторот

Пјер

1 Коментар