Серии

Дечки, имаме нова Friday.mk предлог серија за вас

Напишано од Пјер

Станува збор за серија направена по вистинска приказна, за најпознатиот бомбашки сериски убиец во Америка. Серијата Manhunt – Unabomber, е креирана од Amazon, и е кратка од 8 епизоди. За два дена ќе ја изгледате 🙂

За авторот

Пјер