Задолжително

Дефинитивно број 1 комбинација на бои кај мажите со стил

Напишано од Пјер

Овој тренд на комбинации на сивата и црната боја е дефинитивно одобрен од тимот на Friday.mk. Комбинација на бои која може да се врзува со сите стилови. По насловната гледате дека одлично оди со формалниот бизнис стил. Дали со одело и кошула, дали ролка со сако, дали панталони со чевли. Се оди како подмачкано. Додека пак кај кежуал спортскиот стил, сите добро знаеме дека сивите бои се омилени. Епа кога на нив ќе додадете нешто црно, тогаш сликата е комплетна. Мала инспирација во продолжение –

За авторот

Пјер