Мода

Дефинитивно број 1, Persol очилата кои се виткаат

Напишано од martin

Кога филмот The Thomas Crown Affair излезе во 1968 година, критиките биле измешани. И покрај тоа што во главната улога се најде Стив Меквин, критичарите не можеа да се одлучат дали станува за добар или лош филм. Сепак, за љубителите на очила за сонце, филмот бил предобар.

Во овој филм, Стив Меквин на себе ги носи Persol D-Frames, кои се толку многу популарни, што денеска повторно може да ги купите на познатиот сајт Mr Porter. Она што е најуникатно кај овие очила за сонце е токму можноста за преклопување на очилата што ги прави лесни за чување и нема да ги изгребете или оштетите леќите.

За авторот

martin