Омилени места

Денов не потсети на лето

Напишано од Пјер

Се извинуваме за статијава, но соцево денес не натера да мислиме на летото 2018. Casa Cook Kos, креирана од Annabell Kutucu and Michael Schickinger, е нашиот денешен избор за локација која ја обожаваме.

#summergoals

Georg Roske

Georg Roske

За авторот

Пјер