Мода

Diesel со креативна нова кампања JOGGJEANS

Напишано од martin

Секој ден во светот има околу 5 милиони онлајн состаноци, од кои околу еден милион завршуваат лице во лице. Некои состаноци се романтични со добра завршница, но сепак има некои кои што не се како што сме замислувале. Италијанскиот бренд Diesel мисли на оние кои имале лош прв состанок, па ги креираше новите jogg jeans, фармерки кои се совршени за бегство.

Инспирирани од големиот број на неуспешни љубовни приказни, брендот направи еден краток филм во кој главната улога се фармерките.

За авторот

martin