+18

Доказ дека бразилките имаат најдобар задник

Познато е дека бразилките имаат големи задници. Поради таа причина оваа земја го организира Mis Bum Bum натпреварот каде што се одбира најдобриот задник. Погледнете ја галеријата да видите како изгледа ова натпреварување.

За авторот

martin