Селебрити

Доколку не го знаете Харви Спектор, не ви правиме муабет една недела

Напишано од Пјер

How to Dress Like Harvey Specter.

Обука вредна за претплата. Сите знаеме дека Харви е еден од најмодерните мажи на малите екрани. Доколку некој не го знае, може и да не ви правиме муабет една недела 🙂 .

Уживајте со главниот лик на серијата Suits –

За авторот

Пјер