Архитектура

Дом за сите генерации

Напишано од Пјер
Мешавина на “traditional Thai” дом со допири на модерниот современ живот на новите генерации – EKAR’s ReGEN дом за сите генерации.

Најдете ја локацијата во МКД и и ископирајте ја во целост 🙂

 

За авторот

Пјер

1 Коментар