Апликации

Дознајте каков летен Инстаграмџија сте, и каква е Инстаграм навиката низ целиот свет

Напишано од Пјер

Како што веќе добро знаете, летото постои само поради Инстаграм. Фотки секој ден, без разлика дали сте на плажа, во некоја метропола, или пак од некој локален бар во друштво со пиво или кафе. Маркетинг платформата Olapic, се помачи малку, и направи интересна инфографик анализа за Инстаграм “modern travelers” фотографиите, и за тоа што најмногу се инстаграмира на дневна база. Проверете на која група на Инстаграмџии треба да се приклучите –

За авторот

Пјер