+18

Дознавме кое е омилено место за секс на девојките, односно омилените четири

Напишано од Пјер

Кога размислуваме за сексот првата асоцијација ни е креветот (Душекот Дормео, имаат одлична роденденска понуда, проверете тука). Тоа најчесто е така, иако голем број од жените имаат малку поинакви размислувања за локации за секс. Истражувањево во продолжение, открива што како.

Најновот истражување во кое учествувале 3000 жени, вели дека, најатрактивно емсто за секс за девојките се скалите. Тие сакаат моменти на неизвесност, и можност да бидете фатени и видени за време на сексот. Сепак, адреналинот е додатна помош за одлично сексуално доживување.

Второто најатрактивно место за секс според девојките се плажите. А летото = плажа. Забавен начин кој носи поинакво задоволство.

На трето и четврто место доаѓаат забавите (каде исто така може лесно да бидете фатени на дело), и секако канцеларијата. Нема потреба од објаснување колку јако место е секс на работната маса.

Интересно истражување, кое ќе дојде од голема помош при следниот ваш потег 🙂

 

За авторот

Пјер