Селебрити

Дружба со Нил Патрик Харис во неговиот неверојатно кул дом

150511153117-neil-patrick-harris-780x439
Напишано од Мартин

Погледнете едно интересно видео во кое Нил Патрик Харис одговара набрзина неколку прашања додека минува во неговиот кул дом. Од сопствен бар до домашно кино.

За авторот

Мартин