Креатива

Ducati Scrambler претворен во вистински ѕвер

Моќен и провокативен, тоа е новиот Scrambler кој ќе не остави без зборови. Rough Crafts компанијата се одлучи да го апдејтира овој популарен модел, па го направија доста подобар. Една од причините зошто овој мотор е толку импресивен е токму „old school“ изгледот кој не враќа во времето кога моторите беа синоним за слобода.

За авторот

martin