Автомобили

DUCATI XDIAVEL THIVERVAL ветува високо ниво на адреналин

Ducati е бренд кој во своите модели во едно ги става комфортот и високите перформанси. Ducati XDiavel Thiverval е мотор кој е направен како резултат на креативноста на еден белгиски тим. Овој мотор својот прв јавен настап го имаше на 2017 Bikers Classics во Белгија. Уживајте во галеријата!

 

За авторот

martin