Метрополи

Духот на Њујорк во три минути

Напишано од martin

За ова прекрасно видео кое ќе го погледнете потребни биле 10 дена и еден хеликоптер. Мора да признеме дека е навистина импресивно и ќе ви го одземе вниманието.

За авторот

martin