Мода

Две нови бои на култните Адидас папучи

Напишано од Пјер

Две нови бои на култните Адидас папучи –  “Collegiate Green” и “Mystery Blue” кои изгледаат одлично, и може да се најдат по цена од 45 долари.

 

За авторот

Пјер