Фитнес

Еден посебен Date Night тренинг, кој на сите ни е потребен

Напишано од Нино

Состанокот со партнерот е договорен, позитивната трема е присутна, мозокот е уклучен 200 на саат. Се мисли на облеката, на фризурата, на парфемот. Но никако не смее да се заборави и на тренингот. Ask Men имаат посебен тренинг ритуал за овие ситуации. А знаеме дека они ретко грешат –

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)