Uncategorized Хотели

Една соба под Индиски океан ќе ве молам!

Напишано од Нино

Добар летен избор е соба во океан, нели?

10-underwater-room-Manta-Resort-Pemba-Island-Tanzania-Architecture_ 9-underwater-room-Manta-Resort-Pemba-Island-Tanzania-Architecture_ 2-underwater-room-Manta-Resort-Pemba-Island-Tanzania-yatzer 6-underwater-room-Manta-Resort-Pemba-Island-Tanzania-Architecture_ 7-underwater-room-Manta-Resort-Pemba-Island-Tanzania-Architecture_ big2_mantaresort_131007-140337-5531 12-underwater-room-Manta-Resort-Pemba-Island-Tanzania-Architecture_ 1-underwater-room-Manta-Resort-Pemba-Island-Tanzania-Architecture_ 3-underwater-room-Manta-Resort-Pemba-Island-Tanzania-Architecture_

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)