Автомобили

Едноставен и модерен BMW DREAMBIKE

mtqzntgwndqwndg4mziymtkw
Напишано од Хонг

Талентираниот тим на Moto Adonis трансформира еден модел на BMW R1100GS во вистинско ремек дело. Едноставен, модерен и кул –

За авторот

Хонг