Фитнес

Едноставна утринска вежба од 5 минути која ќе ви го промени животот

10_fitness_list-913417-twobyone
Напишано од Хонг

Тешко е да одвоите време за утринско вежбање особено кога имаме многу зафатен и пополнет распоред и семејни должности. Како изгледа вашето утро? Туш? Кафе? Појадок? Потоа трчате накај работа?

Одвојте само пет минути за оваа вежба, а тоа целосно ќе го промени вашиот живот.

Вежбата се вика „Поздрав до Сонцето“ или „Surya Namaskara“. Тоа е утринска јога рутина од 5 минути која ќе ви помогне да се справите со сите обврски во денот. И не само тоа, туку е и многу едноставна за изведување, секој може да ја направи.

Погледнете во видеото и применувајте ја секојдневно…

Denar.mk

За авторот

Хонг