Најново

Електро мотор DÜSENSPEED со ретро изглед

Електричните автомобили и мотори се вистински хит денеска во светот со напредокот на технологијата. Се повеќе и повеќе се појавуваат ваков тип на возила кои не се штетни за околината. Денеска ќе ви претставиме еден навистина уникатен електро мотор со вистински ретро изглед. Станува збор за Düsenspeed моторот кој изгледа како да пристигнал од 1930 година.

Тој е навистина лесен за возење пред се порати тоа што тој не носи мотор на бензин. Во него се наоѓа електричен агрегат кој има сила од 1800W која може да ви донесе возење до 200км без полнење. Измислен за низ градските гужви.

За авторот

martin