Uncategorized Хотели

Езерото Como од вчера е сопственик на најлуксузниот хотел во Италија

Напишано од Нино

Иако отворено на 1 Август, Il Sereno Lago di Como е местото за кое се бара соба повеќе во најлуксузниот предел на Италија – мирното градче Torno на брегот на езерото Como. Италијаните секогаш знаат што е најдобро

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)