Автомобили

FIAT 500 ABARTH 595 BY VILNER – духот на Италија

Напишано од martin

Италијаните се дефинитивно експерти за дизајн. Тоа може да се види и кај  Fiat 500 Abarth 595 кој на вистински начин го отсликува духот на Италија. Компанијата Vilner, уште повеќе го апдејтираше овој модел во италијаснки стил додавајќи ги трите бои на Италија на внатрешноста и надворешноста на возилото. Овој автомобил во ниту еден случај не е обичен и тоа може да се види во галеријата подоле.

Во внатрешноста може да се видат и некои спортски елементи кои даваат уште поголема хармонија во автомобилот.

За авторот

martin