Uncategorized Филмови

Филмови за 2016 кои што ни нудат стилска инспирација

Напишано од Нино

Филмовите претставуваат прилика за најдобрите светски дизајнери да ги покажат своите квалитети и добри парчиња, па воедно со тоа и филмовите на еден начин знаат често да бидат и стилска инспирација за гледачите. Уште многу одамна во 50-тите години кога на големите екрани се појавувале Џејмс Дин или пак Марлон Брандо, добрите филмови се карактеризирале со добро облечени главни карактери.

Еве од кои филмови за 2016 година вие може да украдете некој моден потег.

High-Rise

best-dressed-films-2016-high-rise-1

A Bigger Splash

best-dressed-films-2016-splash-1

Supersonic

best-dressed-films-2016-supersonic-3

The Magnificent Seven

best-dressed-films-2016-magnificent-3

The Nice Guys

best-dressed-films-2016-nice-4

Florence Foster Jenkins

best-dressed-films-2016-florence-1

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)