Најново

Фитнес смарт часовникот на New Balance RunIQ конечно е достапен

new-balance-runiq-02
Напишано од Хонг

Најавен пред скоро една година, фитнес смарт часовникот на New Balance RunIQ конечно е достапен.

Директна конкуренција на Apple Nike+, со целосна Android Wear технологија, и Intel хардвер. Отпорен на вода до 50 метри длабочина, со GPS tracker, 512MB RAM плус 4GB на built-in storage, и секако heart monitor.

За авторот

Хонг