Автомобили

FORD THUNDERBIRD F-BIRD од 1957 година

Уникатните автомобили се реткост. Баш таква реткост е 1957 Ford Thunderbird F-Bird автомобилот. Овој модел кој ќе може да го погледнете во галеријата е единствениот кој е останат од останатите 17 модели кои се произведени.

За авторот

Мартин