Омилени места

Фотографии кои на вистински начин ја доловуваат Божиќната магија на Москва

Знаеме дека зимата во Русија е неверојатно ладна, но фотографката од Москва Kristina Makeeva верува дека еден од најдобрите периоди да ја посетите Москва е дефинитивно зимата. Таа направила навистина интересна галерија со фотографии кои на еден перфектен начин ја доловуваат зимата и Божиќната магија на Москва.

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)