Патувања

Фотографии од Француската ривиера за полесно поминување на Понеделников

Напишано од Пјер

Францускиот дел од Медитеранот изобилува со прекрасни места, кои феноменално се фатени од фотоапаратот на познатиот  Ludwig Favre.

Уживање, на Француски начин –

За авторот

Пјер